Jopa S-marketista saa ainekset herkulliseen risottoon. Perjantai on se perinteinen kalapäivä, joten vaikka varsinaiset kalat uppoavat nuorisoon tosi huonosti (pois lukien mäti ja nahkiaiset), niin muita mereneläviä voi kyllä aina tarjota
Onko itsenäisyyspäivän menusi vielä jälkiruokaa vaille. Tässä maukas idea - ihana hedelmäpiirakka, johon voit vuodenajasta ja omista mieltymyksistäsi riippuen käyttää oikeastaan mitä hedelmiä (tai marjoja) haluat
Yhdistä oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri kulhossa ja sekoittele hetki. Olen pitkään kaivannut hyvää ja helpohkoa couscous -salaatin ohjetta ja vihdoin sellaisen löysin
Hassua ajatella että länsi-Sisilian perinneruoka on cous cous. Kesällä Trapanin kaupunki on valloitettu couscous kojuilla, sillä siellä pidetään iso cous cous festivaali
Suositusta munakoisoherkusta on olemassa erinäisiä versioita, ja tämä on valmistettu The Guardianin How to cook the perfect aubergine parmigiana - reseptiä mukaillen
Nami nami. Helppo, nopea ja hyvin maukas täytetty uunipaprika. Täytteenä toimii couscous ja kasvikset. Päälle voi laittaa reilun kerroksen juustoa, mutta jos olet vegaani voit jättää sen hyvin poiskin tai korvaa vegaanijuustolla
maun mukaan yrttisuolaa esim herbamarea. maun mukaan yrttisuolaa esim herbamarea. Edellisen postauksen falafelien kanssa sopiva, tai ihan vaikka pelkältäänkin nautiskeltava hyvä ja mehevä couscous salaatti
Couscous tai kuskus on berberikansojen erikoisuus. karkeaksi jauheusta viljasta tehty ruoan lisäke. Joskus couscousia voi tarjota myös pääruokana risoton tapaan, jos lisää siihen riittävän ruokaisia aineksia
Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisin sen päästäni ja pääraaka-aineiden listaaminen nimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joiden oikeinkirjoitussääntöjen miettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkin mennä sääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä ei ole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
Yhdistä keskenään kiehautettu kasvisliemi ja couscous-suurimot. Murskaa morttelissa tai tehosekoittimessa tahnaksi basilikan lehdet, hienonnettu persilja, raastettu limen kuori ja puristettu mehu, ruskea sokeri, sekä oliiviöljy
E. i. l. e. n. t. a. p. ä. v. k. o. m. j. s. u. ". h. y. z. f. c. ,. ö. r. (. d. ). P. g. 2. 0. G. T. L. S. à. J. è. N. I. V. A. -. D. b. M. 1. 5. F. C. K. 6. +. 3. /. H. 4. Y. °. O. R. d l
Punajuuri on niin herkullista, että siihen ei taida koskaan kyllästyä. Syksyllä on muutenkin hyvä suosia kotimaisia juureksia, joita saa hyvin edullisesti
S. ö. i. m. e. n. s. ä. t. k. r. a. o. c. u. v. y. l. h. M. g. p. T. j. ,. d. C. -. J. I. f. O. b. 3. (. G. ). 1. F. ". 2. 4. 0. 5. K. N. /. a l. d l. t l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.