Uusi yleiskoneeni Kenwood Chef Classic innosti verestämään Ravintola Henriksissä oppimiani taitoja. Riistalihatkin olivat jo marinoitumassa, joten vielä tarvittiin alkupalojaja lisäkkeitä
Gazpacho-keitto on nopea tehdä ja siitä saa muunneltua fiiliksen mukaan erilaisia versioita. Tänään tein Hesarin reseptistä muokatun version ja paistoin vielä kylkeen kinkkumunakkaan
Löysin Apu-lehdestä Gazpacho-keiton ohjeen, joka kuulosti hyvältä ja simppeliltä. Reseptin suurimman osan muodosti fenkoli, jota tulee käytettyä liian harvoin ja joka siis herätti mielenkiintoni
Joitakin vuosia sitten kävin kuopukseni kanssa Madridin Prado-taidemuseossa ja pienen suostuttelun jälkeen sain hänet tutustumaan kanssani Boschin maalauksiin
Jätettyämme Opiskelijan matkastamme jatkoimme hieman pohjoisemmas tuossa pikkuisessa maassa, jossa saa koko ajan olla varovainen, ettei ajaudu vahingossa ulkomaille
(*Pernod Ricard Finland tarjosi matkan ohjelmineen, ruokineen ja majoituksineen). Samaan tapaan kuin muinaisina aikoina kivipaadet, joiden ympärillä jengi joi lampaanverta ja heitti kolmoisvoltteja takaperin täydenkuun aikaan, koska se paransi hedelmällisyyttä ja poisti syylät
Pitkän hiljaiselon jälkeen oli taas aika pistää kutsut postiin ja kehitellä uusi viinimaistelu ilta. Ensimmäinen alkuruoka oli graavattua nieriää, rapumoussea sekä tillikastiketta
Olin tehnyt valmiiksi gazpacho-keittoa, mutta koska tomaattinen keitto oli maisteluvaiheessa satuttanut allergista suutani, päätimme jättää keiton väliin, sillä ruokaa oli muutenkin ihan järjettömästi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.