Geisha juustokakku
eveliina.impio
eveliina.impio

Geisha juustokakku

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 60 g voita
  • 45 g tummaa suklaata
  • 1 dl sokeria
  • 1/2 tl vanilijasokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 dl vehnäjauhoja
  •  
  • Tumma kerros
  • 100 g vanilijatuorejuustoa
  • 2 dl vispikermaa
  • 4 tl sokeria
  • 1 tl vanilijasokeria
  • 75 g tummaa suklaata
  • 2 liivatelehteä
  •  
  • Vaalea kerros
  • 100 g vanilijatuorejuustoa
  • 2 dl vispikermaa
  • 4 tl sokeria
  • 1 tl vanilijasokeria
  • 150 g geisha-suklaata
  • 2 liivatelehteä

Ohjeet

    Laita halkaisialtaan n. 18cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

    Pohja:
    1. Sulata voi.
    2. Lisää voisulaan suklaa ja sekoita tasaiseksi.
    3. Lisää sokeri ja vanilijasokeri.
    4. Lisää kananmuna.
    5. Lisää vehnäjauhot.
    Paista uunissa 175 asteessa n. 15 min.

    Anna pohjan jäähtyä!

    Pistele pohjaan haarukalla ja imeytä pohjaan vähän maitoa.

    Tumma kerros:
    1. Laita liivatteet kylmään veteen.
    2. Vatkaa kerma ja lisää siihen sokerit.
    3. Vatkaa tuorejuusto toisessa kulhossa ja lisää siihen sulanut suklaa.
    4. Lisää tuorejuusto-suklaaseokseen liivatelehdet, jotka olen sulattanut tilkkaan kuumaa vettä.
    5. Lisää seokseen vielä kerma ja sekoita varoen tasaiseksi.
    6. Kaada jäähtyneen pohjan päälle, tasoita ja laita hyytymään kylmään n. 30 min.

    Tee vaalea kerros samalla tavalla kuin tumma kerros. Lisää vaaleakerros tumman kerroksen päälle, tasoita ja anna hyytyä vähintään 4h.

    Koristele kakku haluamallasi tavalla ja tarjoile!

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.