V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. -. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
Pääsiäisen ajan jälkiruokiin kuuluvat ehdottomasti makuina sitrukset, (säilyke)aprikoosi, persikka ja mango sekä erilaiset juustot, rahkat ja muut hapatetut maitotuotteet
T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Leikkaa kakku kolmeen osaan. Pehmeä suklaakakkupohja ja raikas mansikkatäyte. Muutaman kerran olen tehnyt "mustan" täytteen halloweeniksi, mutta nyt halusin raikkaaman
Entsyymipohjaisella juoksetteella juusto syntyy varmasti, ja nykyään tuo uute tuotetaan mikrobiperäisesti – aiemmin se on eristetty vasikan juoksumahasta
E. i. l. n. e. p. ä. v. t. u. y. k. r. j. a. -. o. m. s. T. h. ,. K. 1. 3. P. R. N. J. &. S. A. ö. C. d. b. g. w. 5. 2. 4. M. f. F. c. Y. L. I. 7. 0. (. ). V. Ä. D. O. U. ½. H. ”. 6. 9. d l. t l
T. u. m. a. j. o. l. g. ö. i. ä. t. k. v. s. V. n. p. e. h. d. r. A. (. 4. ). 2. 1. /. G. ~. ,. 5. 0. f. 3. P. y. M. S. K. R. w. -. &. 8. b. ". O. " l. d l. t l
G. l. ö. g. a. r. i. t. o. v. u. k. e. m. h. ,. n. ä. y. s. j. U. d. T. p. E. V. J. K. O. b. ". P. A. I. N. H. M. c. -. B. f. R. (. ). Y. F. &. /. w. S. 5. W. '. C. z. q. x. L. Q. 4. k g
Tämähän ei varmasti ole kaikkien mieleen, sillä onhan tämä aika makea, mut hei – elämä on. Mikäli haluaa kuohuvan glögin valmiina yhdestä pullosta, niin on sekin mahdollista tänä talvena
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.