Tämän ihanan glögijuustokakun reseptin löysin uusimman Yhteishyvä-lehden välistä. Se näytti niin herkulliselta, että päätin kokeilla ohjetta tämän päivän catering-keikalleni työpaikan itsenäisyyspäiväjuhliin
2. 2. E. d. e. l. i. s. t. ä. j. u. o. k. a. n. ,. h. m. T. p. v. O. C. f. ö. y. I. r. R. G. g. P. 1. 7. 5. 6. 0. F. V. K. 4. H. N. L. S. (. ). A. d l. t l
Tehtiin viikonloppuna pikavisiitti Tampereelle rippijuhliin ja kun kerran sinne saakka mentiin, niin hoidettiin siinä samalla jokavuotinen Särkänniemi-reissukin
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. P. i. p. a. r. o. h. j. ,. e. m. ä. s. u. l. v. n. t. y. g. ö. k. K. O. c. T. M. V. A. d. L. 5. 0. /. =. ). G. 1. 4. S. I. 3. (. d l. t l
2. 2. 2. 2. I. l. a. n. i. s. t. u. j. e. y. ä. v. p. r. k. o. V. m. ö. M. h. ,. f. O. K. J. P. 0. g. 7. 5. T. 3. d. c. 4. (. ). 1. L. S. 6. 8. 9. A. H. d l
20cm vuoka. 2dl pähkinöitä (käytin manteleita). 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä. Liota pähkinöitä 6-8h kylmässä vedessä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5-10min. Kaada vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa 4-6h. Agar agar jauheen suhde hyydykekakkuihin on 3-4tl (15-20ml) jauhetta yhtä litraa kohden. 20cm vuoka. 2dl pähkinöitä. 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä
mansikka-suklaatäytekakkua niin tavallisena kuin gluteenittomanakin, kasvis- ja kinkkuvoileipäkakkua, mangojuustokakkua, tobleronekakkua, savulohi- ja kasvispiirakkaa, raparperi-mansikkapiirakkaa ja jos vaikka mitä
Viime helmikuussa kokosin meidän perheen suosikkikasvisruuat #kasvisruokaviikko-postauksen alle. Jotain uusia ohjeita ollaan toki löydettykin - ja niiden lisäksi herätelty henkiin jokunen vanha, jo aiemmin hyväksi havaittu mutta sittemmin unohdettu resepti
-. -. -. -. -. -. -. 2. 2. 2. T. ä. m. n. r. e. s. p. t. i. a. y. v. l. ,. j. o. k. ö. M. V. 3. u. h. ). O. 8. c. G. g. P. H. J. A. 0. 4. 1. 5. Ä. Y. E. d. 7. L. K. I. =. S. c m. d l. t l
Nyt sein tein, eli testasin glögijuustokakkua. 200 g kaurakeksejä. 200 g piparkakkuja. 200 g voita (laitoin 100 g). 1 prk (250 g) maitorahkaa. 25 g voita sulatettuna. 1/2 dl maissitärkkelysjauhoja. 2 dl glögitiivistettä. 2. 24–25 cm) pohjan ja reunojen väliin leivinpaperi. 200 g kaurakeksejä. 200 g piparkakkuja. 200 g voita. 250 g. 25 g voita sulatettuna. 1/2 dl maissitärkkelysjauhoja. 2 dl glögitiivistettä. 25 cm
Yksi rippijuhlien suosikeista oli Tarun ohjeella valmistetut mini-whoopiet. Whoopiet ovat olleet jo kauan "todo"-listalla ja nyt harmittaa, etten ole aiemmin saanut näitä tehtyä
Kaupassa ostoskärryihin on ilmestynyt yhä useammin tofua, soijaa ja erilaisia papuja, ja toisaalta liharuokiin on alettu ostaa astetta parempaa lihaa sen entisen sika-nautajauhelihan sijaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.