10 min
Lisää öljy, suola, ja sokeri joko sähkövatkaimen tai yleiskoneen taikinakoukuilla sekoittaen. Lisää jauhot vähitellen. Sekoita taikinaa vielä 10 min Levitä oliiviöljyllä voidellulle leivinpaperille uunipellille ja anna kotona lämpimässä paikassa
Viljattomien sämpylöiden innoittamana sain ajatuksen kokeilla focaccia-leipää. FOCACCIA. Taikinan maustoin yrteillä ja valkosipulilla ja pintaan ripoteltiin rosmariinia ja suolaa
F. o. c. a. i. n. u. s. v. l. t. O. e. k. h. j. m. ä. d. b. g. f. -. T. r. G. 2. ,. 5. p. y. 1. 0. (. ). 3. ö. P. K. A. S. ´. V. 4. L. 6. 7. 8. 9. d l. t l
Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. - 1 dl kauraleseitä (gluteeniton). Oli niin hyvännäköisiä kesäkurpitsoita tyrkyllä kaupassa, että oli pakko keksiä niistä jotakin suunmukaista
5 dl gluteenitonta jauhoseosta. 5 dl gluteenitonta jauhoseosta. Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
sokeriton ja gluteeniton porkkanakakku. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.