Gluteeniton focaccia
Helmenvalkoinen maailma
Helmenvalkoinen maailma
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 rkl psylliumjauhetta
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1,5 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
  • 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 10 min Lisää öljy, suola, ja sokeri joko sähkövatkaimen tai yleiskoneen taikinakoukuilla sekoittaen. Lisää jauhot vähitellen. Sekoita taikinaa vielä 10 min Levitä oliiviöljyllä voidellulle leivinpaperille uunipellille ja anna kotona lämpimässä paikassa
  • 20 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.