Gluteeniton kalkkuna-purjopiirakka
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl perunahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl basilikaa
  • 1/2 tl timjamia
  • 100 g laktoositonta voita
  • 1 dl vettä
  • 100 g purjoa
  • 1 punainen paprika
  • 1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • 150 g kalkkunaleikkeleitä, leikattuna siivuiksi
  • 1/2 tlk ( 200 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 dl laktoositonta ruokakermaa
  • 2 kpl kananmunaa
  • 200 asteessa uunin alimmalla tasolla

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.