1 tl
suolaa.Nosta voi huoneenlämpöön tuntia ennen aiottua leipomista. Sekoita pehmennyt voi maitorahkaan. Lisää sen jälkeen loput ainekset. Sekoita taikina tasaiseksi. Taikina saa jäädä löysemmäksi kuin tavallinen piirakkapohja. Anna taikinan jähmettyä 1-2 tuntia jääkapissa.Kaada taikina leivinpaperille. Laita taikinan päälle toinen leivinpaperiarkki- ja kaaviloi sen avulla taikina tasaiseksi. Nosta leivinpaperin vuokaan ja leikkaa ylimääräinen paperi pois.Esipaista piirakkapohjaa 225C/10-15 min.Täyte
4 siivua
pekonia
1 litra
puhdistettuja ja paloiteltua heltahaperoita
Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. - 1 dl kauraleseitä (gluteeniton). Oli niin hyvännäköisiä kesäkurpitsoita tyrkyllä kaupassa, että oli pakko keksiä niistä jotakin suunmukaista
5 dl gluteenitonta jauhoseosta. 5 dl gluteenitonta jauhoseosta. Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
sokeriton ja gluteeniton porkkanakakku. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Heippa hei ja kivaa huhtikuuta kaikille. Blogi on ollut viime aikoina ihan kakkossijalla, mutta nyt äidin ja iskän synttäreinä pyrähdin pitkästä aikaa keittiön puolella leipomishommissa
400g spagettia (gluteeniton). Aijaijai, kylläpä lämmittelee makuhermoja tämä ruoka. Jos italialainen pasta ja mausteinen meksikolainen ruoka saisivat rakkauslapsen, se olisi varmasti juurikin tämä
T. e. i. n. m. u. t. a. p. ä. v. s. l. ö. h. y. k. d. r. g. o. O. j. ,. N. . J. ). R. b. (. G. 6. 5. 2. 4. 3. 0. S. P. -. A. V. 1. L. K. F. z. +. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.