Onnekseni silmiini osui myös Sallan mainio, gluteeniton ja luontaisesti makeutettu mämmiresepti, jossa on bataattia, taateleita, luumuja, tattaria ja carob-jauhetta
Löysin taannoin gluteenittoman mämmin ohjeen Pörden keittiössä blogista. Saas nähdä kuinka innostutaan herkuttelemaan, jos vaikka uudemmankin kerran tulee mämmiä tehtyä tämän pääsiäisen aikana
Tarjoa mämmi maidon tai kermamaidon kanssa. Tästä kuvasta näette että mämmistä tuli liian tiivistä, eli kannattaa laittaa luumunkeitin vesi lähes kokonaan, niin että mämmi massa on kuin hyvin löysää velliä
Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. - 1 dl kauraleseitä (gluteeniton). Oli niin hyvännäköisiä kesäkurpitsoita tyrkyllä kaupassa, että oli pakko keksiä niistä jotakin suunmukaista
5 dl gluteenitonta jauhoseosta. 5 dl gluteenitonta jauhoseosta. Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
sokeriton ja gluteeniton porkkanakakku. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.