1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää rasva ja vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja jmkaada leivinpaperilla suojatulle pellille tasaiseksi kerrokseksi.
Paista 200 asteessa keskitasolla n.15-20 minuuttia . Anna pohjan jäähtyä rauhassa.
Kuorrute laitetaan täysin jäähtyneen pohjan päälle.
2. Valmista kuorrute . Sulata voi ja lisää kahvi sen joukkoon. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää vähän kerrallaan voi seoksen joukkoon kevyesti sekoittaen. Levitä kuorrute pohjan päälle , koristele strösseleillä ja anna kuorrutteen jähmettyä. Leikkaa paloiksi kuumaan veteen kostutetulla veitsellä, jotta saat kauniita paloja.
Ohje on Kotiliesi lehden joulunumerosta itselle talteen.
Mokkapalat. Lapsi toivoi että teen isälleen suklaakakkua viime sunnuntaina isäinpäivänä, no leivoin mokkapaloja ja huh heijakkaa tulipas ihanan täyteläisiä ja suklaisia
Ajattelin leipoa kaksosilleni jotakin herkkua ja mokkapalat tulivat ensimmäisenä mieleeni. Ja huomasin, että minullahan ei blogissani vielä ole mokkapaloja gluteenittomana
Pätkis-mokkapalat. Daim-mokkapalat 4 kananmunaa 2 dl sokeria. Nämä ovat vaan niin herkullisia ja vaikka ohjeeseen tulee piimää se ei suinkaan maistu piirakasta vaan tuo sen ihanan pehmeyden pohjaan
Gluteenittomat leivonnaiset ovat toisinaan haasteellisia. Nämä mokkapalat ovat kuohkeita ja sopivat tarjoiltavaksi myös normaalia ruokavaliota noudattaville
Gluteenittomatmokkapalat pellillinen. Mokkapalat sopii hyvin pakastettavaksi, kannattaa leikata rasiaan valmiita paloja ja laittaa leivosten väliin palat leivinpaperia
Kuitenkin pakko sanoa, että nämä gluteenittomatmokkapalat olivat aivan superhyviä. D Jotenkin takaraivoon on iskostunut se, että gluteenittomat jutut maistuisivat kaikki pahalta
Viikon verran täällä ollaan opeteltu maidotonta elämää. Yhdellä lapsista todettiin maitoallergia ja se tuo uusia haasteita niin lapselle itselleen, kuin meille aikuisillekin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.