Gluteenittomat Mokkapalat
minnasaari1
minnasaari1

Gluteenittomat Mokkapalat

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 Pellillinen
  • Pohja
  • 8 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 3 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl sulatettua voita
  • 3 dl vettä
  • 1 dl tummaa kaakaojauhetta
  • Kuorrutus
  • 50 g voita
  • 5 dl tomusokeria
  • 5 rkl kahvia
  • 1 rkl kaakaota
  • 2 tl vaniljasokeria

Ohjeet

    1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää rasva ja vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja jmkaada leivinpaperilla suojatulle pellille tasaiseksi kerrokseksi.
    Paista 200 asteessa keskitasolla n.15-20 minuuttia . Anna pohjan jäähtyä rauhassa.
    Kuorrute laitetaan täysin jäähtyneen pohjan päälle.

    2. Valmista kuorrute . Sulata voi ja lisää kahvi sen joukkoon. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää vähän kerrallaan voi seoksen joukkoon kevyesti sekoittaen. Levitä kuorrute pohjan päälle , koristele strösseleillä ja anna kuorrutteen jähmettyä. Leikkaa paloiksi kuumaan veteen kostutetulla veitsellä, jotta saat kauniita paloja.

    Ohje on Kotiliesi lehden joulunumerosta itselle talteen.

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.