Gluteiinton pitza
heikkitoivanen
heikkitoivanen

Gluteiinton pitza

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 2 dl vettä
  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 4-5 dl pullajauhoseos (Virtasalmen Viljatuote, sisältää psyllium, ruisjauho, tumma täysjyväriisijauho, maissijauho, perunajauho)
  • Suolaa
  • 1/2 dl Oliiviöljy
  • 1 kanamuna
  •  
  • Täyte uuniin
  • 1 prk tomaattimurska
  • 1 prk tonnikalaa
  • 2-3 tl valkosipulimurskaa
  • 1 pussi mozzarellajuustoa
  • 1 mozarella pallo
  •  
  • Täyte uunin jälkeen
  • 1 paprika
  • 1 pussi Parman kinkkua
  • 1 tuore rukolaa

Ohjeet

    1. Laita kuivahiiva lämpimään veteen.
    2. Lisää jauhot
    3. Sekoita käsin
    4. Lisää kananmuna
    5. Lisää suola ja oliiviöljy
    6. Levitä pellille
    7. Laita päälle tomaattimurska, mausteet, tonnikala ja juustot
    8. Uunissa 220 C 8-10 minuuttia
    9. Laitaa uunista otetun pitzan päälle Parman kinkku, rukola ja parika

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.