V. o. i. s. u. k. l. a. j. e. n. S. v. h. y. d. ä. t. ). T. m. ö. ,. r. p. K. R. -. E. J. M. H. g. X. (. O. 4. /. 5. N. 2. 3. c. f. 0. 1. P. L. A. ) l. d l
Paista uunin keskitasolla 225-asteessa noin 15-minuuttia tai kun pinta on kullanruskea. Taas kerran viilistä piti kehitellä jotain hyvää ja kokeiluun pääsivät kampanisut
Gluteeniton leivonta on periaatteessa ihan helppoa ja helpoimmillaan voi tehdä niin, että korvaa tavalliset jauhot gluteenittomilla jauhoilla, mutta lopputulos ei ole aina ihan onnistunut eikä ainakaan voi olla kovin varma, mitä saa aikaiseksi vai saako mitään
Tajusin, että hampparin ei tarvitse olla mauttoman sämpylän sisään tungettu kurpahtanut pihvi, mieletön kasa majoneesia ja kaksi salaatinmurusta ristissä
Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.