Uskaltauduin maistamaan sitä muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja sen jälkeen se onkin kuulunut uusien perunoiden kaverina kesääni, ainakin kerran kesässä
Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukillagraavattuja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Koska olen tähän päivään asti (jolloin kuopus sairastui ja rankkasade kurittaa parvekekukkia) elänyt sinnikkäästi kesässä, päätin postata tämän sillikaviaarin reseptin, jonka Mummuni oli kirjoittanut reseptivihkoonsa säntillisellä käsialallaan
A. n. a. H. i. l. d. j. o. u. p. ö. y. ä. s. t. k. v. r. m. h. e. T. J. ". 1. 0. +. -. ,. (. ). S. f. K. g. V. M. I. L. R. 9. 2. /. 4. 3. _. =. 6. D. _ l. d l. t l
Nypi siikafileestä selkäruodot. Ripottele suola ja sokeri fileelle. Pyyhi suola- ja pippurijäämät talouspaperilla ja leikkaa niin ohuita siivuja kuin pystyt
Tässä helppo ja herkullinen ohje perunoiden makupariksi. Tällä kertaa tein perinteisen sillikaviaarin, joka sopii uusien perunoiden kanssa nautittavaksi mielestäni paremmin kuin mikään muu
Ihastuin Suomen luonnon sivuilla vinkattuun ideaan kuusenkerkällä graavattusta kalasta. Kokeilin tänä keväänä ja kesänä ensimmäistä kertaa kunnolla villiyrttien ja -kasvisten käyttöä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.