Graavilohilasagne
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kastike
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 250 g purjoa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl ruokakermaa
  • 3 dl kevytmaitoa
  • 750 g tomaattia (kuutioituna)
  • 1 kpl valkosipulia (solo)
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 1 1/2 rkl sokeria
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • Lisäksi
  • 250 g graavilohta
  • 150 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (mustaleima)
  • 2 dl tuoretta basilikaa
  • 250 g pastaa (lasagne)
  • Tarjoiluun
  • 2 dl rucolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.