Lado valutetut silakat purkkiin vuorotellen kastikkeen kanssa ja anna maustua. Silakat voit valmistaa pari kolmekin päivää ennen tarjoilua, jotta ne ehtivät maustua kunnolla
Upota silakat seokseen. Paista silakat pannulla voissa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa oopperakellarin silakat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa
Nypi siikafileestä selkäruodot. Ripottele suola ja sokeri fileelle. Levitä tilli fileen päälle. Laita se tiukkaan pakettiin mielellään painon alle yöksi
Libanonilaiset muikut silakat. Tänä sunnuntaina söimme muikkuja freekeh-pilahvin kera. Freekeh on semi-kypsänä kerättyä viljaa joka on väriltään vielä vihreää
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Rapeat ja kullanruskeiksi paistetut silakat ovat ihmeellisen herkullisia. Juuri pyydetyt silakat ovat parhaimmillaan voissa paistettuina - suomalaista perinneruokakulttuuria hienoimmillaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.