Nachot uunissa kaikilla mausteilla (4-5 reilua annosta). Perjantai - mikä ihana syy överimässäilyyn. Vaikka yritän nauttia kaikista viikonpäivistä yhtä paljon, ja välttää ajatusta, että elämä tapahtuu vain viikonloppuna, niin kyllä perjantaissa silti on jotain mahtavaa
Perinteinen nachoplatter on nyt villiintynyt ja samalla noussut ihan uusiin sfääreihin. Kavereiden mielestä on hauska leikkiä peliä, että ”Ootko koskaan kokannut X-ruokaa
Tämä annos sai inspiraationsa Amarillon muchos nachos annoksesta, joka on yksi suosikeistani. Minulle tulee joskus tähän himo, mutta aina ei tarvitse lähteä ravintolaan asti, koska tämä on kohtalaisen helppo ja nopea loihtia kokoon itsekin
Täytyy kyllä sanoa, että tämä resepti on aivan 10/10. En voi uskoa, kuinka hyvää tämä on. Tulen varmasti tekemään tätä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan
Nyt on palattu kotiin, loma on ohi ja töihin paluukin suoritettu. Vaikka kuinka tylsältä tämä kuulostaa, kyllä arki tuntuu tällä kertaa oikein mukavalta
Innostuin fenkolikeitosta niin paljon, että intouduin ostamaan kaupasta lisää fenkoleita. Aikani googleteltuani, päädyin valmistamaan fenkolit omalla tavallani
1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Sinisimpukat päätyvät yleensä pöytäämme samalla tutulla Bistro O Matista vakoillulla reseptillä. Suunnitelmissa on kuitenkin ollut kokeilla myös simpukoiden gratinointia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.