Grillattu hummeri + tuplatasting: mikä viini ja mikä majo?
Ripaus tryffeliä
Ripaus tryffeliä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kpl 300 g tai 1 kpl 600 g pakastettua keitettyä hummeria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 kypsää valkosipulin kynttä tai 2 raakaa oliiviöljyssä kuullotettuna
  • mustapippuria
  • (tuoretta rakuunaa)
  • 1 dl Hellemansin majoneesia
  • 1/2 grillattu valkosipulin kynsi pilkottuna
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl sitruunaa
  • ripaus sormisuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.