Grillattu poron sisäpaisti ja glaseeratut mustajuuret Murun tapaan
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 700 g painoisen poron sisäpaistin
  • 600-700 g sisäpaistia
  • 5-6 katajanmarjaa
  • 2 tl merisuolaa
  • suolaa
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • vastarouhittua mustapippuria
  • pippuria
  • 2 valkosipulinkynttä veitsellä murskattuna ja silputtuna
  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • 1,5 h ennen grillausta
  • 5 min/puoli). Siirrä tämän jälkeen liha pois suoralta lämmöltä, tässä vaiheessa hiiligrillin lämpötila toivottavasti on jo hieman alle +200 C
  • 15- 20 minuutiksi, jolloin lämpötila vielä muutaman asteen nousee. Mutta jos olet kypsemmän lihan ystävä, anna lämpötilan nousta grillissä vaikka +53- 55 C, jolloin lihan on vielä punertavaa muttei enää niin mediumia. Omasta mielestäni lihan kypsyys oli täydellinen <3
  • 500 g mustajuuria
  • sitruunanmehua
  • 4 salottisipulia
  • 1,5 dl sokeria
  • 0,5 dl punaviinietikkaa
  • 2 rkl voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.