Kääri pihvit folioon 10 minuutiksi lepäämään. Peppolin Chianti Classico 2012 oli grillikasslerille ihan kiva yhdistelmä, mutta ei aivan hintansa väärti
1 kg ruokosokeria. Nestettä pitäisi olla jäljellä noin 1,5 litraa. (Jos nestettä jää enemmän, lisää vastaavasti sokeria enemmän - samassa suhteessa 1kg/1,5 litraa kohti. 1 kg ruokosokeria
4 dl kuusenkerkkiä8 dl vettä1,5 dl sokeria 2 tl vaniljasokeriaLiota kerkkiä yön yli vedessä. Anna kiehua miedolla lämmöllä 1-2 tuntia. Itse keitin noin 1,5 tuntia. Keitä miedolla lämmöllä 1-2 tuntia, kunnes koostumuksesta tulee siirappimaista. 1,5 dl sokeria
Anna lihan vetäytyä folio- ja pyyhekääreessä 10-15 minuuttia. Tarjoa sopivan tanniinisen ja hapokkaan punaviinin kanssa, vaikkapa Chianti Classico Borgo Salcetino Lucarello Riserva 2011 tai Candialle Chianti Classicon kanssa
Grillipihvit pannulla. 150-200 grammaa laadukasta punaista lihaa per syöjä (esimerkiksi peuran tai naudan sisä- tai ulkofile). 1. 1 ruukku lehtipersiljaa. 1 ruukku oreganoa. 1 desi oliiviöljyä. 1 teelusikallinen kuivattua chiliä. 1 ruokalusikallinen sitruuna- tai limemehua. 1. 1. Oman viehätyksensä viiniin toi tieto siitä, että Cousiño-Macul on valmistanut sitä vuodesta 1927. Tilalla on viljelty viiniä 1400-luvun lopusta asti, ja tämä perhe on omistanut sen 1800-luvun puolivälistä. Antiguas Reservas, Cabernet Sauvignon, chileläinen viini, chimichurri, chimichurri-kastike, Cousino-Macul, Grillaus, grillimarinadi, Grilliruoka, kastike, Liha, lisuke, marinadi, paahdetut perunat, Pihvi, pihvin paisto, pihvin paisto ilman voita, punaviini, uudet perunat, Viinit, yrttikastike, yrttiöljy 150-200 grammaa laadukasta punaista lihaa per syöjä (esimerkiksi peuran tai naudan sisä- tai ulkofile). 1 ruukku lehtipersiljaa. 1 ruukku oreganoa. 1 desi oliiviöljyä. 1 teelusikallinen kuivattua chiliä. 3 valkosipulinkynttä 1 ruokalusikallinen sitruuna- tai limemehua
4 dl kuusenkerkkiä8 dl vettä1,5 dl sokeria 2 tl vaniljasokeriaLiota kerkkiä yön yli vedessä. Anna kiehua miedolla lämmöllä 1-2 tuntia. Itse keitin noin 1,5 tuntia. Keitä miedolla lämmöllä 1-2 tuntia, kunnes koostumuksesta tulee siirappimaista. 1,5 dl sokeria
Kuusenkerkkäsiirappi1,5 l kuusenkerkkiä1 kg sokeria1 rkl vanijasokeria2 l vettä Huuhtele kerkät hyvin, siirrä kattilaan, peitä vedellä ja keitä miedolla lämmöllä 2-3 tuntia. 1,5 litraan kuusenkerkkälientä sokeri ja vaniljasokeri ja keitä vielä 1-2 tuntia, kunnes keitos muuttuu tummanruskeaksi ja siirappimaiseksi. Spruce shoot syrup 1 quart/liter spruce shoots1 quart/liter water2 ¼ cups/ 460 grams sugarRinse and pick over the spruce shoots. 1,5 l kuusenkerkkiä. 1 kg sokeria. 1 rkl. 1,5 l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.