Tätä testattiin jo vuosi sitten Juhannuksena ja kovasti tästä tykkäsimme. Nyt lehti näki uudelleen päivänvalon ja unohtunut herkku pääsee blogiinkin asti
Leimahtelevat liekit, savun tuoksu ja lihan tirinä. Tietenkin grillausvälineet ja -varusteet helpottavat ja nostavat homman tasoa, mutta tärkeintä grillauksessa on kuitenkin se tunne ja fiilis
Kumpikin kaljamarinadi sopii possunpihvien maustamiseen erinomaisesti. Muitakin marinadeja lihalle löytyy runsaasti täältä Hiidenuhman keittiössä -blogista
Keräilin appivanhempien mailta kuusenkerkkiä ja keittelin niistä siirappia toissa viikolla. Kerkkien poiminta (maanomistajan luvalla) ja siirapin keittely vie aikaa, mutta on yksinkertaista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.