Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä guacamoleaja salsaa itse ja ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi, sillä nämä valmistuvat hetkessä blenderissä pyöräyttäen
O. l. e. n. i. h. a. s. t. u. m. k. o. j. ä. v. y. M. r. I. d. Q. ,. p. N. ö. V. S. J. q. g. c. G. z. K. A. 8. 4. 0. (. ). 2. 5. /. R. L. P. T. U. 1. H. t l
Olen syönyt guacamolea jo pitkään, mutta nyt ensimmäistä kertaa kävi mielessä, että voi guacamolessakin olla tosissaan maku eroja (jos ei siis lasketa niitä kaupan valmiita versioita
Ja voin sanoa, että enää en ihan helposti koske kauppojen valmiisiin "guacamoleihin" ja salsoihin. Guacamolea olen tehnyt aikaisemminkin joskus vuosia sitten, mutta salsan tekeminen oli kokonaan uusi tuttavuus
Teimme myös itse guacamolea joka oli todella ihanaa ja sopi hyvin fajitaksiin. Oletko muuten huomannut, että kaupan valmis "guacamoleissa" on muutama hassu prosentti avocadoa
Nykyään meidän guacamolessa on avokadoa, , limeä, valkosipulia, mustapippuria ja suolaa. Ensimmäiset on ostettu purkissa kaupasta ja niissähän ei avokadoa ollut ollenkaan
Omasta mielestäni Meksikon lahja maailmalle on suklaa, mutta hyvänä kakkosena tulee guacamole. Pistää kyllä vihaksi tuollainen kuluttajien suoranainen huijaaminen
Tällä reseptillä muutat avokadot raikkaaksi ja kermaiseksi guacamoleksi tuossa tuokiossa, ennen kuin ehdit Ejército Zapatista de Liberación Nacional sanoa
Laita päälle jauheliha-sipuli-paprikaseosta, creme fraisea, salsaa, guacamoleaja juustoraastetta. tuorechili vähän muuttaa guacamolenväritystä)Guacamolen voi tehdä morttelissa tai tehosekottimessa
Rakastan guacamoleaja salsaa - en siis puhu nyt kaupan hyllystä ostettavista tököteistä, vaan itse tehdyistä lisäkkeistä, joissa on käytetty laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.