30 min
paistamisen aloituksesta, lado ribsien päälle paketillinen pekonia. Tämä estää ribsejä kuivumasta, sekä tuo niihin lisää makua. 1,5 tunnin jälkeen poista ribsit uunista ja kääräise folioon. Ennen takaisin laittamista lorauta pakettiin Guinness -olutta. Kääri ribsit varovasti, ettei luu puhkaise foliota. Ribsit takaisin uuniin ja jatketaan mureuttamisvaiheella eli folioon käärittynä ainakin 2 tuntia Kahden tunnin jälkeen ribsit pois ja samalla vaihdetaan grillivastus päälle ja löylyt nostetaan 250 asteeseen Poista ribseistä foliot ja nosta ribsit hieman ylemmäs ja roustaa pintaan väriä. Tähän menee muutamia minuutteja, joten kannattaa parkkeerata uunin eteen väijymään. Huomaat, miten pinta alkaa hieman karamellisoitumaan ja ottamaan samaa efektiä, jota grillaaminen tuo ribseihin. Joku sipaisee tässä vaiheessa kastiketta, joka toimii myös hyvin. Tämä peittää jonkin verran ribsien makua, joten nämä vedettiin loppuun ilman glaseerausta. Kun pinta on ottanut mielestäsi riittävästi väriä, anna ribsien hetki huilata – paloittele ja nauti!
T. a. l. v. e. k. u. n. g. r. i. t. o. ä. ,. b. s. m. N. p. h. j. A. 4. S. y. P. d. K. H. ö. f. U. (. 1. 2. 5. ). c. -. 3. ½. O. J. B. Q. M. V. L. F. d l. t l
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissa haudutettuna. Uunissa hautuessaan myös lihat mureutuu aivan eri tavalla kuin liedellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.