T. ä. t. r. u. o. k. a. l. e. n. i. s. ö. y. v. m. S. h. P. G. p. j. d. E. Y. b. -. (. ,. ). K. O. M. 1. /. 2. 5. g. 0. 7. 3. L. V. J. 4. c. A. f. t l. d l. k g
Lopulta ne sitten meidän eteen tuotiin, ja ihan totta meidän eteen aseteltiin leipä, jonka sisälmys oli kaiverrettu ulos ja sisään oli törkätty gulassia
Herkkusuun lautaseltakin löytyy kotona tehtyä makkaraaja ruokapuutarhan makkaroista löytyy ryyniä ja sieniä Jakeskiajallakin tehtiin makkaraa, vaikkei näistä ohjeista mikään olekaan keskiaikainenTässä kunnon keskiaikainen makkararesepti
Pitääpä muistaa olla valistuneempi kuluttaja ensi kerralla. Tässäpä vielä kuluneelta alkuvuodelta yksi näppärä välimerellinen tapas- tai naposteluannos, jossa paistetut mustekalarenkaat saavat kaverikseen hieman tulista ohueksi siivutettua makkaraa
Ilmakuplat kannattaa täytön aikana puristella ajoittain pois ja pistellä makkaraan muutama reikä esimerkiksi nuppineulalla ennen kypsennystä, Varila neuvoo
Ja tästä tuli, todella hyvää, oikeastaan ihan pahuksen hyvää. Itse himoitsin borssikeittoa, mutta koska se ei taaskaan maistuisi muille kuin minulle päätimme, että pitkästä aikaa voisi kokeilla Gulassia
Tänään se on sitten taas edessä - pahin mahdollinen vastustaja. Minäkin olen taas löytänyt jääkiekkohuuman (oli muutaman vuoden välissä kateissa) ja tänään olen ehdottoman varmasti television äärellä ottelun alkaessa
fi kilpailuun ja teki itsetehtyä makkaraa, sinappiperunoita ja kaalisalaattia. Meidän oma raativäki piti kovasti tarjottavista ja hämmästeltiin yhteen ääneen kuinka sain makkaran pidettyä kuosissa ilman suolta
Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Makkaran teossa on perinteisesti aina hyödynnetty vähemmän hienojapaloja lihaa ja sillä on hyvä syy
Arkena sitä kaipaa helppoa ja maistuvaa ruokaa. Yhden pannun pastaan voi laittaa kanaa, makkaraa, lihaa, kasviksia, melkeinpä mitä vain jääkaapista sattuu löytymään
Hyvään makkaraan tarvitaan lihaa, riittävästi rasvaa ja mausteet. Makkaran valmistus alusta alkaen on paitsi hauskaa, myös opettavaista ja lopputulos on onnistuessaan kutakuinkin parasta mitä suuhunsa voi laittaa
riistajauhelihaapossunjauhelihaa tai pekonia tai silavaa (ilman kamaraa)yrttejä (persilja, timjami, oregano…)suolaapippuriaMakkaraa voidaan tehdä kaikesta riistanlihasta hirvestä sorsaan
Kastikepohja. Tee kastikepohja sulattamalla voi, lisää sekaan jauhot & pieni ripaus sokeria. Ruskista jauhot kauniin ruskeiksi & lisää perään vesi (jätä kastike vielä melko paksuksi)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.