Nyt alkoi tuntua siltä, että kivoja reseptejä on taas tullut kokeiltua, sellaisia joita on ollut mukava kuvata ja joita tulee tehtyä myöhemminkin, joten on tarve saada ohjeet talteen
Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Parsakausi on parhaimmillaan. Mitä ihmettä sitten on muuttunut. Toki ruokavalion puhdistumisen myötä perus simppelit maut ovat alkaneet maistua paremmalta, kyllä mutta omalla kohdalla selkeästi pakastevihanneksista siirtyminen hevi-osaston tuoreisiin kasviksiin, juureksiin ja hedelmiin on ollut sitäkin merkittävämpää
Sieniä oonvähän keräillyt (harmillisen vähän, VIHAAN hirvikärpäsiä. Pitkästä aikaa leipomaan, vähän enemmän kerralla niin voi pakastaa vierasvaraksikin jotain
Lisää myös turkkilainen jogurtti, appelsiinin raastettu kuori (säästä vähän koristeluun) ja mehu. VIIKON RUOKAHERKKU Olen viime aikoina sekoitellut appelsiineja ja muita sitrushedelmiä niin pääruokiin kuin jälkiruokiinkin
Viime viikonlopun kimjangin jälkitohinoista on viimein selvitty ja nyt pääsen vihdoinkin julkaisemaan odotetun kimchireseptin (김치) täällä blogin puolella
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Itse tuota kohtaa vähän epäilin, mutta totta se oli. Vuosikausien etsintä on vihdoin päättynyt. Vielä näitäkin parempien suklaahippukeksien resepti täällä
Nana onvähän herkkä näille eriteasioille…). Julkaisin tämän ohjeen täällä blogissa jo vuosi sitten, mutta pahoin pelkään sen jääneen raparpeririisipuuronvarjoon – vaikka onkinmonta kertaa puuroa parempaa
Ja eihän siinä taas kuudella ihmisellä kauaa mennyt kun piirakka oli tuhottu. Lyyti oli meidän reissun aikanakin ollut tosi reipas täällä hoitajiensa kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.