Pitkän ja ihanan kesän jälkeen on alkanut taas se arki. Usein käy niin että laitetaan haudutuspata aamulla päälle, ja kun kaikki on kotona töistä ja koulusta, ruoka onkin valmis
R. i. s. t. a. k. u. l. y. n. e. h. d. o. m. j. r. ,. ä. ö. v. V. p. -. L. ½. 1. /. P. 3. 2. w. K. A. S. T. (. z. ). J. N. g. f. 8. 0. I. M. O. 7. 5. 6. E. d l. t l
K. u. t. e. n. a. i. m. k. r. o. ,. l. s. p. D. c. d. j. v. ä. E. -. y. M. h. ö. T. P. V. 8. 0. g. O. S. L. 1. 2. 5. 4. f. A. 3. (. F. C. ). H. z. 7. R. d l
Timjamia. Hienonna sipulit ja tuoreet yrtit. Kuullota sipulit voissa ja laita yrtit mukaan. Siivilöi kastike kattilaan, huutele pannusta kaikki maut mukaan tilkalla vettä ja kaada loputkin siivilän läpi
tuoretta timjamia. Laita kattilaan öljy-voiseos, lisää sipulit ja rouhaise myllystä suolaa päälle. Kun sipulit ovat saaneet kauniin värin, lisää viini, timjami, laakerinlehti
Ra-kas-tan erilaisia kastikkeita ja niitä mieluusti keittelen itsekin. Kaada kattilaan pullollinen punaviiniä sekä mittaa joukkoon reilusti tuoreita yrttejä, pippurit sekä laakerinlehdet
Olen kuulemma maistanut häränhäntääaikoja. Käsittääkseni häntiä löytyy koko ajan enemmän ja enemmän. sitten Espanjassa, mutta koska minulla ei ole tästä mitään muistikuvia
Ruokabloggaus vie helposti mukanaan pikkusormen ja koko käden jälkeen ihan koko elämän. Sitä vain tuijottaa sylissään istuvaa, varsin vaatimattoman näköistä annosta eikä usko oikein itsekään
Hiero morttelissa rouhitut pippurit sekä suola huoneenlämpöisen lihan pintaan. Riistaruokien kulta-aika on käsillä ja hirvenlihaa on viime aikoina ollut tarjolla laaja valikoima
Sekoita jauhot pieneen viini- tai vesitilkkaan ja kaada seos liemeen koko ajan sekoittaen. Lisää siirappi ja voinokareet voimakkaasti vatkaten punaviinikastikkeen joukkoon
Pyörittele häränhäntää mausteseoksessa ja heitä pataan. Nyt se oli tarjouksessa ja tilaisuuteen oli pakko tarttua kun se ei ollut aikaisemmin tuttu härän osa
Kasvissyöjän "hienostunut ja elegantti tofuruoka". Nautitaan hienossa seurassa alku ja jälkiruoan kera kiillotetuin aterimin kauniisti taitellun servetin kanssa
Kaada kattilaan lihaliemi (itse valmistettua, liemikuutioista tai fondista), punaviini ja punaviinietikka sekä mausteeksi laakerinlehti ja muutama oksa tuoretta timjamia
Pane lohifilee voideltuun univuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna kasarissa voita ja kuullota sipulisilppua kullankeltaiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.