-
1 kg
häränhäntiä
-
½ plo
Campo Viejo Reserva –punaviiniä
-
1 l
lihalientä (Puljonki)
-
2 dl
paseerattua tomaattia
-
½ kpl
palsternakka
-
1 kpl
porkkana
-
1 kpl
sipuli
-
4 kpl
valkosipulinkynsiä
-
4 kpl
laakerinlehtiä
-
1 kpl
tuore timjamiruukku
-
1 kpl
rosmariininoksa
-
100 g
pihlajanmarjoja
-
1 dl
kuivattuja herkkutatteja
-
1 dl
siirappia
-
voita
-
suolaa ja pippuria
-
1 dl
kuivattuja herkkutatteja
-
2 kpl
kananmunia
-
1 dl
saksanpähkinäöljyä
-
3-4 dl
oliiviöljyä
-
½ kpl
lime
-
1 tlsuolaa
½ tl valkopippuria
-
1 tl
sinappia
-
2 kpl
raakoja punajuuria
-
2 rkl
oliiviöljyä
-
1 tl
Maldon-suolaa
-
300 g
Manchego-juustoa
-
2,5 dl
jäävettä
-
2 dl
vehnäjauhoja
-
2 kpl
kananmunankeltuaisia
-
1 l
auringonkukkaöljyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.