Häränhäntäpata on kiireettömän päivän herkku
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 6 suurta palaa häränhäntää
  • 3 porkkanaa 2 sipulia 2-3 salottisipulia 2 valkosipulinkynttä muutama siivu savupekonia
  • 1-2 laakerinlehteä timjaminoksa
  • rosmariininoksa
  • (tuoretta chiliä maun mukaan)
  • 2 dl punaviiniä
  • 2 dl portviiniä
  • 1 litra kanalientä (me käytimme näiden sijaan kana- ja lihafondia)
  • 3 dl lihalientä
  • 4 l). Kuori ja lohkoa porkkanat ja sipulit. Ruskista lihapalat voissa ja öljyssä. Nosta ruskistetut lihat hetkeksi pois padasta ja paista sillä välin porkkanat, sipulit ja pekoni kevyesti pataan jääneessä rasvassa (1-2 minuuttia).

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.