Romaaninen alkupala: lohicarpaccio Maxillin härkäcarpacciossa. Lohicarpaccion maustaa piparjuurimajoneesi ja viinisuolaheinä. Illallinen hyvässä ravintolassa, joka tuo elämään Signora Salvia
Jouluinen carpaccio Herkullinen joulupöydän alkuruoka on syntyy härkäcarpacciosta. Härkäcarpaccio, rucolaa ja kardemumma-inkiväärimajoneesia (4 hlölle) Aromipaja
Mange Sud Ensimmäinen ruokalaji oli härkäcarpaccio. Minulla on ystävä, jonka kanssa aloitimme samassa työpaikassa tasan 30 vuotta (hui Happylobster
Eka me mentiin Tocaan ja toka me mentiin...... Lihanystävän alkuruokana puolestaan oli härkäcarpaccio, rucolaa, rucolapyre, parmesania, merileväkaviaaria, balsamicosiirappia Happylobster
Vive la Tampere - 5 vinkkiä ranskalaiseen romantiikkaan Tampereella! Meidän illallisemme koostui alkuun kauniista ja hyvin toteutetusta härkäcarpacciosta parmesaanikreemillä (13€) sekä siika-passionhedelmä-sitruunaverbena-annoksesta (14€) Andalusian auringossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.