Härkäpapunokkos-, tai pinaattiletut
Marken reseptisivut
Marken reseptisivut
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3-4 annosta
  • 2 dl harkäpapurouheseosta
  • ½ dl soijajauhoja
  • ½ dl grahamjauhoja
  • 2 dl hiivaleipäjauhoja
  • 5 dl vettä
  • 1 ps pakastepinaattia tai nokkosta (½ dl kuivattua, hienonnettua nokkosta)
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • n. 1 tl suolaa
  • hieman sokeria
  • hieman mustapippuria myllystä
  • 1-2 rkl kuivattua hienonnettua minttua (tai tuoretta)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.