Härkäpapunug(g)etit ja sriracha-jugukastike
Veikeä Verso
Veikeä Verso
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Härkäpapunug(g)etit n. 30 kpl
  • 5 dl= 375 g keitettyjä härkäpapuja
  • 1 isohko sipuli
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 1 tl (ruusu)suolaa
  • 1/4 tl mustapippurirouhetta
  • 1 1/2 tl savupaprikajauhetta
  • 1 1/2 dl kikhernejauhoja
  • 3/4 dl vettä
  • 2 dl maustamatonta ja sokeritonta soijajugua
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl sriracha-kastiketta
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl (ruusu)suolaa
  • 1 pieni valkosipulin kynsi puristettuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.