Tämä on ihan parasta aikaa vuodesta. saa poimia marjoja ja keittää hilloja ja mehuja. Mitkä ihanat tuoksut leijuvat kotona illasta (=yöstä) toiseen ja kuinka hauska on seurata keittiön rajojen ulkopuolella rivissä istuvia lapsia jotka tarkkailevat mehunkeiton saloja innoissaan ja huudahtelevat kirkkailla äänillään että äti sinun keittämä mehu on maailman parasta ja että olet ihana äiti kun keität meille mehuja
Höyrymehun perusohjeraparperia ja/tai marjoja300-400 g sokeria/mehulitra Huuhtele raparperinvarret, herukat sekä muut marjat tarvittaessa, poista roskat ja huonot marjat
E. i. l. e. n. o. m. h. s. y. t. ä. r. ,. j. a. v. u. k. d. T. A. p. R. -. ö. S. K. g. W. b. N. L. H. M. P. 2. (. ). 1. c. w. /. 8. 3. 5. J. V. d l. t l
Punaherukkaista vispi- tai marjapuuroa olenkin jo hehkutellut kaikilla kanavilla, mutta pakkohan sitä oli mustaherukkainenkin testata kun äippä kantoi puutarhasta kipollisen tuoretta puutarhan mustaa kultaa tuhottavaksi
Kartio-lasit ovat juuri oikein kokoiset juustokakkuannoksiinTänään tein juustokakkua ja mustaherukoita Ingela Perssonin “Ihanat jälkiruoat” -kirjasta (2006)
Mehumaijalla tehdyn höyrymehun teko-ohjeet löytyvät blogistani marja-aroniamehuohjeen yhteydestä. Keväällä omenapuiden kukinta-aikaan laitoin blogiinkin kuvan naapurin omenapuusta, joka oli yhtä kukkapilveä
Olen aina ollut hidas tekemään erityisruokavalioleivonnaisia. Se johtuu varmaankin siiä, että suvuissamme tai tuttavapiirissämme ei juurikaan ole erityisruokavalioisia eli niitä ei ole tarvinnut tehdä
Isä tykkää mustaherukoista ja siksi päädyinkin mustaherukkakakkuun. Moi. Isällä oli viime viikolla syntymäpäivät ja halusin leipoa hänelle taas lahjaksi jotain herkkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.