J. u. h. a. n. k. s. e. p. i. t. ä. d. r. ,. l. o. m. v. j. U. y. O. V. ö. b. g. ). I. T. D. -. S. Y. 3. 0. K. 1. 2. P. 8. 7. 5. 4. (. M. L. c. H. R. g ,
Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran. Tänä vuonna päätin tehdä nameja oikein urakalla. En ole koskaan tehnyt esimerkiksi marmeladia agar-agarilla, joten sehän on hyvä projekti
M. a. i. n. t. s. k. j. o. v. m. e. f. l. u. ö. ä. K. -. p. r. y. ,. h. L. d. F. (. P. c. ). S. 1. V. 2. 0. 6. –. 7. E. W. O. Y. N. I. ". T. R. x. b. g. A. D. Ä. H. U. 4. 8. 5. 3. J. d l. t l
T. a. n. o. i. e. r. ä. s. y. t. v. k. L. h. -. d. l. j. u. S. p. m. K. ,. ". M. R. ö. E. P. w. f. Ä. Y. H. N. I. A. 8. 0. g. 1. (. ). 4. 2. 3. U. Ö. V. J. O. 5. c. B. b. i L. k g. d l
Siispä käynti Teurastamon Chef Wotkinsin kautta ja puolitoista kiloa luutonta härän rintaa mukaan. Minua itseäni viehätti heti ensi tapaamisella Jussin tyylikäs pohjalaisvaikutteinen ulkoasu
Hiero mausteseos kauttaaltaan lihan pintaan. Hitaasti ja hartaasti herkullinen brisket syntyy. Mehevän ja murean naudan rinnan eli brisketin grillaaminen vaatii esivalmisteluja hyvissä ajoin
-kirjasta, eli muutaman mutkan kautta se meille matkusti. Vappuna meillä herkuteltiin ruokaisilla salaateilla, eikä tällä kertaa mukaan mahtunut edes yhtään perinteistä perunasalaattia
Laita kulhon pohjalle vähän omenamehua ja pyöräytä posket kauttaaltaan kosteiksi. Tänään sattuu olemaan tämän vuoden maailman ylikulutuspäivä, eli tämän vuoden uusiutuvat luonnonvarat on "kulutettu loppuun"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.