Halloween pinjata-kakku
Celebration Treats 4U
Celebration Treats 4U
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kakkupohjaa, molemmat vuoat 18 cm halkaisijaltaan):
  • 3 rkl appelsiinimehua
  • 35 minuuttia Minulla sopiva paistoaika oli kiertoilmalla 155-asteessa 37 minuuttia Kakut saavat jäädä meheväksi paiston jälkeen, mutta niitä ei saa jättää liian kosteaksi, jotta leikatut kakkukerrokset pysyvät kasassa. Nosta kakut vuokineen ritilälle jäähtymään. Ne loppukypsyvät vielä hiukan uunista oton jälkeen ja kiinteytyvät jäähtyessään. Anna kakun jäähtyä, mielellään seuraavaan päivään (peitä vaikka foliolla tai kakkukuvulla, kun kakku on jäähtynyt), ennen kuin leikkaat ne kahtia ja täytät ne.
  • 3 dl tomusokeria ja sekoita ensin hiljaisella nopeudella, ettei se pöllyä kauheasti

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.