Juhannus tuli ja meni, ja lopulta kelitkin suosivat ainakin Saimaan rannalla. Pöytä notkui kesäisiä antimia niin aattona kuin juhannuspäivänäkin, eikä keskikesän juhla ainakaan sapukasta jäänyt kiinni
Noin 5 hengelle. n. 1 kg lohifile. Suolaukseen. 1 l vettä. 1 dl Himalajan ruususuolaa. 1. Keitä vesi ja kaada laakeaan astiaan suolan kanssa ja anna jäähtyä
Minun on pitänyt tehdä lohipastramia jo vuosia, mutta jostain syystä en ole tehnyt. Kun muutamia viikkoja sitten olimme ystävillämme illallisella, jonka olivat paikanpäällä valmistaneet pari kokkia, saimme aivan ihastuttavaa alkuruokaa
1. Kastike. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka. Vatkaa joukkoon sitruunamehu, sinappi ja öljy. 2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä
Adventtitunnelmia Raadelmasta. etikkasilakoita, ruisleipää, voita ja kauden ensimmäiset hyasintit. Olen surkutellut marraskuuta ja väittänyt, ettei tämä ole minkään ruokalajin kannalta paras sesonki
Olen ajatellut kovasti kuinka saisi suomalaista ruokakulttuuria edistettyä maailmalla. meikäläiselle kun suomalainen ruoka on aika tylsää ja tavallista, eikä ollenkaan eksoottista ja "hienoa"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.