1,5 dl
hampunsiemeniä paistinpannulla. Jauha paahdetut siemenet ja vesi tehosekoittimella mahdollisimman hienoksi massaksi. Sekoita porkkanaraaste ja kuivat aineet ensin keskenään, sekoita sitten hamppu-vesi-seos muiden joukkoon. Muotoile pihvit ja paista rasvassa pannulla. Tulosta resepti
Makuja maailman pisimmän junamatkan varrelta osa 1.
Olen vahvasti sitä mieltä, että syödyn ruoan ja juotavan juoman sisältö on hyvin ratkaiseva tekijä ihmisen voinnissa niin fyysisesti kuin psyykkisestikkin
Räkätaudin kourissa kamppaileva ukkokultani toivoi ruoaksi jotain oikein valkosipulista. Kun toinen ei maista eikä juurikaan haista mitään, niin olisi kai ihan sama mitä sitä toiselle syöttäisi
Keskivertobritti syö jouluateriallaan kuulemma noin 7000 kilokaloria. I kid you not. Ruusukaali on yhtä olennainen osa englantilaista jouluateriaa kuin se on vihattukin
Eiköhän se ala olla nykypäivänä jo ihan tuttua, että terveellisen ei tarvitse maistua ikään kuin ”terveelliseltä” eli mauttomalta, niin kuin sana terveellinen liian usein mielletään
Kauneus ja terveys kuuluvat yhteen, ja sikäli pidän itseni myös kauneusbloggarina, vaikka ns. "kauneusbloggarit" (siis ne, jotka kirjoittavat vain kosmetiikasta) eivät minua sellaisena pitäisikään
Kokkailin viikonloppuna intialaista ruokaa Avaruusasema -blogin reseptillä ja voi että tuli hyvää. Lopputulos ei ollut ihan yhtä herkullisen näköinen kuin alkuperäisessä reseptissä mutta maku oli erinomainen
Tomaatit olivat sen verran suuria, että arvelin niiden riittävän aivan pääruoaksi asti ja etsin jääkaapista käyttämistä vaativia raaka-aineita ja ainahan niitä löytyy
Yhteistyössä Viinilinnan kanssa. Roseeviinit ovat lyöneet itsensä läpi todenteolla tänä vuonna, mikäli on uskominen Alkon niille varaamaa hyllytilaa ja lanseerattujen uutuuksien määrää
Tänään vietettiin iltaa muistellen menneitä kesälomamatkoja ja uutta suunnitellessa. Viikko etelässä tai muuten vain matkoilla ulkomailla tekee hyvää kesän mökkeilyn ohella
Korealainen suosittu talviruoka bulgogi tarkoittaa grillattuja lihaviipaleita, jotka saavat ruskean värin ja rapean pinnan tulikuumalla rautaparilalla ja/tai avoliekin päällä grillattaessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.