Mikä ihmeen hapan kalakeitto. Suosittelen, hapan kalakeitto on herkkua. Hapan kalakeitto on tyypillinen eteläisen Vietnamin ruoka ja soppaan käytetään aina sitä kalaa, mitä Mekong-joesta sattuu nousemaan
KARPALOMEHU (hapan) vuodelta 1909. "KOTIMAINEN KARPALOKIR". Pakastimentyhjennysoperaatio senkun jatkuu. Nyt löysin pussillisen valtavia karpalokuulia ja keitin ne isoäidin ohjeella mehuksi
Tällä ohjeella tulee pehmoista hapanleipää. Lisää hapantuneeseen juureen hiiva (liuota tarvittaessa n. 5 dl vettä50 g tattarijauhoa50 g Finax hapantaikinajuurta50 g Semper Grov mix. Anna juuren hapata lämpimässä paikassa 3-6 tuntia (riippuen miten hapanta leipää haluat)
Tämä leipä kannattaa syödä mahdollisimman tuoreena, koska silloin se on parhaimmillaan. Jos koko leipä ei mene heti kaupaksi, voit heivata osan siitä pakkaseen
Ehdin pyöritellä erilaisia kakkureseptejä ja makuvaihtoehtoja lähes kyllästymiseen asti, kunnes lopulta päädyin yksinkertaisesti yhdistelemään muutaman houkuttelevimman kuuloisen reseptin yhdeksi - ja tadaa, näin syntyi syntisen herkullinen valkosuklaa-lime-rahkajuustokakku (ja näemmä myös aikamoinen sanahirviö
Hapankermakakku. - hapankerma lisätään vähitellen ja lopuksi hienonnetut pähkinät. 2-3 dl hapanta kermaa. ssa noin 40-45min Hapankermakakku. 2-3 dl hapanta kermaa
Rahkan vuoksi kakussa oli sellainen hapan vivahde, eikä kakku ollut ollenkaan makea. Moi. Päässä pyöri taas idea ihanasta suklaaherkusta joka oli toteutettava
Blinien taikinan vahva hapan maku vaatii vahvemmat maut. Venäläisen keittiön herkullinen makulahja maailmalle, eli blinit onnistuvat hyvin kotikeittiössä ja ovat mitä maistuvinta talviruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.