Hapanimelää porsasta (Epsoon kiinalaisittain)
Jälkilämpö
Jälkilämpö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g porsaanlihaa
  • 1 muna 2 tl maizenaa sekoitettuna 2 rkl:aan vettä
  • 1 rkl maizenaa sekoitettuna 4 rkl:aan vettä
  • suolaa, mustapippuria
  • 1 tl ja 5 rkl riisiviiniä
  • n. 10 cm pala kurkkua tai kesäkurpitsaa
  • 2-3 viipaletta tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä 1 rkl sokeria
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 5 rkl öljyä
  • 2 rkl tomaattipureeta
  • 1 rkl riisiviinietikkaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.