Hapankaalikeitto. Hopottajien Rasilaisen Hapankaali syyskampanjan viimeinen kampanjapäivä on tänään. Sen vuoksi halusin tehdä koostepostauksen tekemistäni hapankaalikokkauksista
Meidän pienet enkelit (lue. pirut) eli kissat tempaisivat vaihteeksi. Keskiviikkona kotiin tullessani olin märkä ja hieman kurainen, joten heitin pyöränavaimeni olohuoneessa olevalle ruokapöydälle ja kävelin parvekkeelle riisumaan vaatteeni
Hapankaalikeitto. Selatessani Rasilaisen hapankaalin sivuja (tarkista myös blogista aiemmin arvioidut hapankaalituotteet) löysin sieltä myös ruokaohjeita
Hapankaalikeittoa voi kerralla valmistaa isomman määrän, sillä sen maku vain paranee lämmitettäessä. Leikkaa sipulit neljään osaan ja nämä ohuiksi suikaleiksi
1. Kuutioidaan palviliha ja sipuli (mahd. kasvikset). 2. Sekoitetaan kaikki ainekset kattilassa keskenään. 3. Valkosipulia, pippuria, paprikaa ja suolaa oman maun mukaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.