Kokeile höyrytetyn kuhan ja belugalinssien seurana. Lisää kerma ja keitä kokoon hetki. Säädä lieden lämpö hyvin matalaksi ja lisää voikuutio kerrallaan hyvin vatkaten, kunnes beurre blanc -kastike on sileää ja samettisen pehmeää
Kuutioi kuoritut perunat sekä artisokanpohjatja paista ne erikseen voissa. Leikkaa tomaatit paksuiksi viipaleiksi, kääntele jauhoissa, suolaa ja pippuroi ja paista kuumassa öljyssä
K. o. t. i. m. a. s. e. k. p. l. n. u. r. h. d. v. E. j. ä. N. y. f. V. ,. P. -. S. b. w. c. R. U. I. L. T. Y. A. M. F. 1. 2. ö. B. (. 6. ). 4. 5. 0. g. /. 3. O. d l. t l
Niinpä käytin kalapuikkoihin (MSC-sertifioitua) punakampelaa. En ole koskaan ollut innokas leivittäjä, mutta pakko myöntää, että toisinaan olen gluteenittomassa elämässäni ikävöinyt japanilaisiapankojauhojaja niiden aikaansaamaa rapeaa paistopintaa
Kampelaa kun ei taida Valkjärvestä nousta. Gourmetkerholaisten huhtikuun tapahtuma oli luomu- ja lähiruokaan erikoistuneen MakuMaku -verkkokaupan järjestämä kalankäsittelykurssi
Resepti on peräisin Arthousen Suuresta kastikekirjasta. Lisää rosépippuri ja suola. Kirja suosittelee kastiketta keitetyn kalan, esimerkiksi kampelan, kanssa
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Mittaa laakean kasarin tai paistinpannun pohjalle noin sentin kerros kalalientä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.