Vihreitä papuja, lähde Spedona, CC-lisensoitu. Palkokasvit sopivat monen ruoan lisukkeeksi ja eräs mainio tapa valmistaa vihreitä papuja on Ranskalaisen keittiön salaisuudet -kirjan resepti vihreät pavut englantilaisittain
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
Usually it’s made with tuna, haricotsverts, anchovies, boiled eggs, tomatoes, potatoe and lettuce. Clean the haricots and drop them in to rapidly boiling salted water
Vuoka maustetaan joko tavallisella keltaisella curryjauheella mutta voit korvata sen halutessasi joko Intialaisemmaksi Garam Masalalla tai kiinalaisemmaksi viisimausteella, ja ruoka olisi värikkäämpi jos käytät tähän vihreitä keitettyjä papuja, haricotsvertsejä
Alta paljastuu todellinen herkku Herne-papupesto 1 pussi pakasteherneitä2 kourallista papuja (haricots)2rkl Creme Fraichea1 sitruunanmehu1tl suolaakourallinen tuoretta minttua1rkl oliiviöljyä Kaikki paitsi Fraiche blenderiin ja soseeksi
Valitsin tällä kertaa kalafileen kaveriksi parsakaalia (brocoli), mutta myös pitkät vihreät pavut (haricot verts) sopivat maukkaan kalan kanssa aivan loistavasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.