Jos pihanperällä on vielä kesäkurpitsoja joita pakkanen ei ole puraissut, kannattaa osasta tehdä vaikka herkullista ja mehevää suklaista kesäkurpitsakakkua
Buffetlautanen Cascaisin kasvisravintola House of Wondersissa. Buffetissa oli paljon marinoituja vihanneksia, joten se oli siten messevä salaattibuffet, mutta olisin toivonut ehkä vähän enemmän makua
Teinpä pitkästä pitkästä aikaan munkkeja. Ei ole koulun jälkeen montaa kertaa tullut tehtyä. Hyvä munkkitaikina tulee pullataikinasta, rasvaa vain vähän vähemmän kannattaa käyttää
Hiphei,ja huomenta. Mikään ei taida olla ärsyttävämpää kuin herätä kesälomalla lehtimyyjän (jolle on oikeasti sanonut jo 10 kertaa tämän vuoden puolella ei kiitos) soittoon
Tämän päivän ohjelma meni uusiksi ja päädyimme nauttimaan brunssia kotona yökylässä olleiden ystäviemme kanssa, mikä sekin ihan paras tapa aloittaa sunnuntai
Yksi kepakko, lihavarras ja kebakko . ) . Muistan kuinka monet olivat innoissaan koulun ruokalassa 80-luvulla, kun ilmassa tuoksui tämä ihana uutuus, jota oli kiva mutustaa tikkua pidellen
Meillä on jo pitkään odotettu kesää sanomalla, että "kesä on sitten kun kanat tulee". No nyt ne on saapuneet - julistan siis kesän virallisesti alkaneeksi
Hiukan laatuaikaa esikoisen kanssa ei ole koskaan pahitteeksi. Sitäpaitsi Helsingin reissuni ajaksi olisi ollut kohtuutonta vaatia miestä ottamaan molemmat lapset omiin töihinsä mukaan kuumimpana sesonkina, joten teimme jaon kahteen
Jos joku olisi sanonut ennen vauvan syntymää, että olen ensimmäisen kerran erossa pojasta yli vuorokauden vasta melkein 10kk päästä synnytyksestä, olisin nauranut paskaisesti
Hääpuku. Melkein se tärkein juttu hääpäivänä. Plus tietty aviomies. ). Rakastan pukuani. Mitä pidempään olen omistanut sen, sitä enemmän puvusta tykkään
♥ Inkalla, vastavalmistuneella eskarilaisella, katse kohti tulevaa ♥. ♥. Inka täyttää ihan pian jo 7 vuotta eli on juuri sopiva aika kirjoittaa vähän esikoisestamme
Jälleennäkemisen riemua ja munkkipossuja. niistä on kunnon wappu tehty. Serpentiinijuhlan kunniaksi ilmoitan nyt oikein wirallisesti, että Anna Hildan kirja on taas omissa käsissäni ja Kroatian isoäidin herkut historiaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.