R. a. u. t. p. d. s. h. e. i. r. v. j. k. n. l. o. m. T. y. ä. -. ,. K. ö. 4. V. 1. 5. 7. 0. g. 2. S. H. L. 3. *. ô. ü. b. P. M. N. (. ). J. A. I. Ä. O. U. W. D. Ü. ) l. d l. s l
T. ä. m. o. h. j. e. n. y. t. r. s. p. i. k. a. v. l. ö. u. N. ,. S. d. K. -. b. g. H. 3. 5. M. Y. B. ”. O. E. V. C. f. A. P. (. ). 2. 0. 6. 7. ½. +. 1. /. 8. L. x. c. R. *. ü. ô. z. I. d l. s l
Viileät syksyn säät ovat saapuneet Suomeen ja heti tekee mieli syödä lämmittäviä pataruokia. Tässä on yksi maksaruoan resepti, mitä olen silloin tällöin valmistanut rautapadassa ja uunissa
Mietein loppuviikolla, mitä sitä tekisi karjalanpaistilihoista sunnuntaina ruoaksi. Mimmin keittiössä sopivasti sitten kehuttiin oluessa haudutettua naudanlihapataa, ja koska resepti kuulosti tosi hyvältä, päädyin siihen
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.