Haudutettu punakaali ja leivitetty savutofu; tofutetut wok-vihannekset
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • ½ pienehkö punakaali
  • pieni lohko valkokaalta
  • 1 punasipuli 1 omena 1-2 rkl öljyä
  • tilkkanen vettä
  • ½ tl suolaa + rouhaus mustapippuria
  • noin ½ rkl hunajaa
  • 1-2 tl hunaja-omenaviinietikkaa
  • kylmäsavutofua viipaleina
  • ½ dl spelttijauhoja
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl tl paprikajauhetta
  • rouhaus mustapippuria
  • tilkka öljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.