Talviviikonloppuisin on hinku ja aikaa tehdä pitkään haudutettuja pataruokia. Tällä kertaa tehtiin pitkästä aikaa kanaa, pippurisessa kermakastikkeessa
K. e. i. n. o. t. k. s. ä. v. a. l. u. Z. G. r. w. y. j. ,. p. d. h. m. V. J. A. ö. ). T. M. ". O. -. C. &. c. b. N. (. 2. 3. 5. 0. g. 1. /. L. P. S. Ä. E. à. Y. H. ) l. d l
Tähän annokseen päätyi kanan paistileikkeistä leikattuja suikaleita. Kuullota viipaloitua sipulia, pilkottuja valkosipulinkynsiä ja inkivääriä hetken ajan
Kurkkasin kotimatkalla ohjelman reseptejä, ja päätin kokeilla kanaa kung pao. Ja mikäs sen mukavampaa kuin että ruoka valmistuu nopeasti, ja maut ovat kerrassaan herkullisia
Sitäpä oli tehtävä, mutta kaksinkertaisena ja pienin muutoksin. Joka tapauksessa tämä ruoka on todellakin niin maukasta ja hyvää, että maistuu kaikille mukisematta
PARMESAN – SITRUUNAKUORRUTETTUA KANAAJA MIELETÖN KASTIKE. Söimme apukokin kanssa viime viikolla tätä parmesan-sitruunakuorrutettua kanaa, jonka mieletön kastike oli niin hyvää että eräs (en minä
Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä. Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi
Tein kirjan resepeptillä Kana goes Marocco eli kanaa Marokkalaisella twistillä. Grillikausi on alkanut ja nyt viimeistään olisi aika miettiä hyviä grillausreseptejä sekä vinkkejä grillaukseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.