H. a. u. d. t. e. p. ä. r. y. n. o. h. l. k. j. i. ,. v. m. s. T. g. L. c. -. S. I. D. E. R. M. Ä. A. U. P. Y. N. K. G. C. J. O. (. 4. ). 3. ". 5. 2. 1. ö. 0. /. 7. %. V. b. d l. t l
Haudutetut päärynät ovat loistava keskitalven jälkiruoka, joka tuo kesän lämmön lähemmäksi. Markon mielestä haudutetut päärynät nousivat kaikkien aikojen parhaimmaksi jälkiruoaksi, tai ainakin kolmen parhaan joukkoon
Rommissa haudutetut päärynät ja rommisiirappi2 päärynää2 ½ dl vettä½ rommia1 dl sokeria (siirapista saa helposti tummempaa käyttämällä fariinisokeria)(1 tl vaniljasokeria)Leikkaa päärynät lohkoiksi
Mietein loppuviikolla, mitä sitä tekisi karjalanpaistilihoista sunnuntaina ruoaksi. Koska karjalanpaistia juuri syötiin, ei tehnyt mieli käyttää lihoja siihenkään
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Edelleenkin meillä on laitettu viikonloppuisin lihaa uunissa hitaasti hauduttamalla. Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.