Havaijinpata ja suuri eineshuijaus.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1960- luvulla 80% kaikesta maailman ananaksesta oli peräisin Havaijilta.
  • 1930- luvulla muotiin noussut Tiki
  • 700 g sikanauta
  • 250 g fuet artesano
  • 125 g isoja katkarapuja
  • 500 g tuoretta ananasta
  • 1 keltainen paprika
  • 1 punainen paprika
  • 250 g herneitä
  • 250 g maissia
  • 1 iso sipuli
  • 5 kynttä valkosipulia
  • 5 dl pitkäjyväistä riisiä
  • litra kanalientä
  • 1 tl pimenton
  • 1-2 rkl currya
  • 1 tl soijaa
  • 0,5-1 tl worcestershire

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.