Havu-Laten herkut: pakkaspojan paisti ja aprikoosiporsas
Signora Salvia
Signora Salvia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1930- luvulla makea ja sokeri oli himoittua harvinaisuutta
  • 2 kg
  • valkopippuria
  • sipuli paloina
  • valkosipulia paloina
  • laakerinlehti
  • katajanmarjoja
  • 100 asteessa useita tunteja
  • 2,5 kg kasleria
  • 1 pss
  • 1 rkl karkeaa merisuolaa
  • 1 rkl rouhittua mustapippuria
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl merisuolaa ja runsaasti mustapippuria. Lisää pehmeät aprikoosit.
  • hyppysellinen sokeri
  • ripaus hienoa merisuolaa
  • oreganoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.