Hedelmä-pähkinänougat
Herkkuja ja neulehuveja
Herkkuja ja neulehuveja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 iso
  • 250 g hienoa sokeria
  • 1,25 dl glukoosisiirappia
  • 85 g juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl vettä
  • hyppysellinen suolaa
  • 1 kananmunan valkuainen
  • 0,5 tl vaniljauutetta
  • 60 g voita
  • 50 g pistaasipähkinöitä
  • 50 g hasselpähkinärouhetta
  • 50 g kuivattuja aprikooseja hienoksi pilkottuna
  • 50 g appelsiininkuorta
  • 8 minuuttia tai
  • 120 C astetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.