4. M. e. n. i. l. ä. p. t. o. v. h. r. k. u. s. a. J. j. y. ,. m. ö. A. T. H. d. b. -. K. L. I. E. 8. 0. g. f. c. 2. 7. 5. 1. 3. (. ). B. P. F. S. z. N. V. <. 3 l
2-4 hengelle. 400 g valkoista sokerimassaa. Yhteistyössä Vispilänkauppa 2-4 hengelle. Monesti kuulen sanottavan, että leipomista rajoittaa syöjien vähyys
Eksoottinen, banaanilta ja yrteiltä maistuva likööri, Pisang Ambon, on tämän boolin makupohjana. Tuorepuristettu limemehu ja valkoviini tuovat booliin raikkautta
Salaattina meillä oli todella raikas hedelmäsalaatti. Sopi hyvin näiden marinaadissa olleiden mozzaarellojen kanssa, vaikka salaattiin pieni oma kasti tuleekin
4 dl kuivattuja hedelmiä ja rusinoita. 4 dl kuivattuja hedelmiä ja rusinoita. Tämän paljon pureskeltavaa sisältävän leivän resepti on muokattu Leivotaan- lehden ohjeesta sen mukaan, mitä meillä kaapissa oli
Liuota kuivahiiva, suola ja siirappi/hunaja lämpimään noin 42- asteiseen veteen. Tein tätä patonkia jo kertaalleen pääsiäisen aikoihin mutta yhtä hyvin tämä hedelmiä ja siemeniä sisältävä patonki sopii myös kesäherkutteluihin
400g)3 omenaa (esim. Halkaise kurkku pitkittäin 4-5 osaan ja viipaloi osat. 2 jar/pag (about 200g) iceberg lettuce 1 jar/pag (about 100g) frisee lettuce 1 cucumber (about 400g)3 apple (e. Cut cucumber lengthwise for 4-5 parts and slice of
Gluteeniton leivonta kiehtoo minua viime aikoina enemmän ja enemmän. En jätä väliin tilaisuutta maistaa muiden valmistamia herkkuja ja itsekin olen jonkun verran harjoitellut gluteenittoman leivonnan taitoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.