Hedelmäinen juustosalaatti, kuminaperunat ja uunimakkara
Liian hyvää
Liian hyvää
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 tuuheaa nippua jääsalaattia
  • 2 pientä päärynää
  • 3 kiiviä hieman punaisia viinirypäleitä
  • (aurajuustoa ja pekaanipähkinöitä)
  • 150-200 g maukasta juustoa neliönmuotoinen pala (Finlandiaa, Polar, Turunmaa tms. - itse käytin 350 g neliskanttisen palan Finlandiaa, josta loput käytin uunimakkaran kuorruttamiseen)
  • 2 prk creme fraichea (käytin tänään Juustoportin 18% creme fraichea)
  • 2-3 isoa, kokonaista suolakurkkua
  • pari ripausta suolaa ja mustaapippuria
  • loraus sinappista pimeääpulloa
  • 1 pkt uunilenkkiä (tällä kertaa HK:n uunilenkkiä, mutta mikä vaan käy)
  • 150 g juustoa
  • loraus vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.