150-200 g
maukasta juustoa neliönmuotoinen pala (Finlandiaa, Polar, Turunmaa tms. - itse käytin 350 g neliskanttisen palan Finlandiaa, josta loput käytin uunimakkaran kuorruttamiseen)
Vihdoin ja viimein sain laitettua sellaista ruokaa, josta viitsii sanan tai pari mainitakin. Tulista en tästä viitsinyt pojan takia tehdä, lisäsin ruokaan jotain omaa ja osan ihan vaan unohdin
Klassinen uunimakkaraja kermassa haudutettu sinappikaali. En japanilaisittainmarinoituja munia, parsaa, syötäviä kukkia tai mitään matcha-jauheella marinoitua
M. e. n. i. l. ä. p. t. o. v. h. r. k. u. s. a. J. j. y. ,. m. ö. A. T. H. d. b. -. K. L. I. E. 8. 0. g. f. c. 2. 7. 5. 4. 1. 3. (. ). B. P. F. S. z. N. V. <. 3 l
Eksoottinen, banaanilta ja yrteiltä maistuva likööri, Pisang Ambon, on tämän boolin makupohjana. Tuorepuristettu limemehu ja valkoviini tuovat booliin raikkautta
Mielestäni salaatissa yhdistyvät loistavasti ainesten hedelmäisyys ja kastikkeen tulisuus. Tällä kertaa ruoka tuli nautittua flunssaisena ilman viiniä, mutta tähän käynee parhaiten joku puolimakea ja melko hapokas rosée tai valkoviini
Joulupöydässä pitää mielestäni olla kaikkien jouluähkyruokien lisäksi myös jotakin tuoretta ja raikasta jaajattelin ratkaista ongelman tekemällä Pirkka-lehdessä julkaistun reseptin mukaan juustosalaattia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.